Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor


Pizzor i Mölndal

Pizzor i Mölndal

Det finns totalt 9 pizzerior i Mölndal där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Mölndal har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Mölndal kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Mölndal som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Mölndal och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Mölndal är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Mölndal

Pizzeria Marmaris

Krokslättsgatan 4C

Restaurang Stensjön

Tallkottegatan 1

Sokrates Taverna

Krokslätts Parkgata 71

Mölndals Pizzeria

Göteborgsvägen 23

Rucola Restaurang Bar & Pizzeria

Rävekärrsgatan 329C


Fler pizzerior i Mölndal

Pizza Marcus

Hagåkersgatan 2

Portens Pizza

Göteborgsvägen 1

Eklanda Krog o. Pizzeria

Eklanda Gård 2

Peppareds Pizzeria

Peppareds Torg 2