Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor


Pizzor i Lidköping

Pizzor i Lidköping

Det finns totalt 11 pizzerior i Lidköping där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Lidköping har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Lidköping kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Lidköping som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Lidköping och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Lidköping är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Lidköping

Pizzeria Amigo

Lottkällsgatan 1

Dalängens Pizzabutik

Esplanaden 59

Gamla Stans Pizzeria Reino

Skaragatan 6

Pizzeria Elan

Solhagsvägen 11

Pizzeria Lidköping

Esplanaden 60


Fler pizzerior i Lidköping

Italia, Ristorante o. Pizzeria

Skaragatan 5

Pizzeria & Restaurang Drömstan

Förstadsvägen 7

Tofta Pizzeria

Gamla Läckövägen 27

Dina Pizzeria HB

Läckögatan 10

Pizzeria o. Restaurang Roma

Majorsallén 33


Ännu flera mumsiga pizzor i Lidköping

Pizzeria Venezia

Brantabäcksgatan 4