Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor


Pizzor i Kungälv

Pizzor i Kungälv

Det finns totalt 7 pizzerior i Kungälv där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Kungälv har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Kungälv kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Kungälv som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Kungälv och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Kungälv är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Kungälv

Pizzeria Melis

Ytterbyvägen 3

Kungälvsgrillen

Christian IV:s Väg 0

Kungälv´s Pizzeria Pub

Vikingagatan 1

Dalina Pizzeria HB

Fabriksgatan 10

Pizzeria Akropolis

Smedmästaregatan 1


Fler pizzerior i Kungälv

Jockes Pizzeria

Munkegärdegatan 90

Abdul Pizzeria

Gymnasiegatan 4