Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor


Pizzor i Angered

Pizzor i Angered

Det finns totalt 7 pizzerior i Angered där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Angered har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Angered kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Angered som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Angered och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Angered är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Angered

Örn Pizzeria Ef

Västerslänt 173

Knippla Pizzeria

Skolspåret 7

Pizzeria Bambinodoro

Hjällbogärdet 48

Shiaro

Hammarkulletorget 62B

Pizzeria Suverän

Kanelgatan 2


Fler pizzerior i Angered

Restaurang Pizzeria Da Salvatore

Korgbollsvägen 1A

Gårdstens Pizzeria

Muskotgatan 5