Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor


Pizzor i Örnsköldsvik

Pizzor i Örnsköldsvik

Det finns totalt 7 pizzerior i Örnsköldsvik där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Örnsköldsvik har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Örnsköldsvik kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Örnsköldsvik som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Örnsköldsvik och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Örnsköldsvik är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Örnsköldsvik

Pizzeria Belavesta

Hantverkaregatan 1

Pizzeria Laguna

Björnavägen 28

Pizzeria Il Padrino AB

Läroverksgatan 14

Helenas Pizzabutik

Storgatan 29

Kebab City

Torggatan 5


Fler pizzerior i Örnsköldsvik

Restaurang & Pizzeria Mammamia

Storgatan 6

Parken Pizzeria & Grill

Sörbyvägen 3A