Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor


Pizzor i Härnösand

Pizzor i Härnösand

Det finns totalt 6 pizzerior i Härnösand där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Härnösand har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Härnösand kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Härnösand som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Härnösand och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Härnösand är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Härnösand

Restaurang Matverkstan

Storgatan 5A

Sam´s Restaurang & Pizzeria

Skeppsbron 21

Pizzeria Pinocchio

Storgatan 14

Briggens Pizzeria

Norra Kyrkogatan 20

Pizzeria Härnö & Kebab

Bergsgatan 12


Fler pizzerior i Härnösand

Restaurang och Pizzeria Sorrento

Gånsviksvägen 6