Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor


Pizzor i Skellefteå

Pizzor i Skellefteå

Det finns totalt 11 pizzerior i Skellefteå där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Skellefteå har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Skellefteå kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Skellefteå som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Skellefteå och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Skellefteå är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Skellefteå

don Vito

Lantmannagatan 10

Pizzeria Mamma-Mia

Klockarbergsvägen 5

Buffys Pizzeria

Tjärnvägen 4

Pizzeria Viking

Åsgatan 26

Pizzeria Hawaii

Brännavägen 48


Fler pizzerior i Skellefteå

Pizzeria Domina

Getbergsvägen 34

Restaurang Tre Kronor

Annastigen 24

Södergrillen

Gymnasievägen 21

Dallas Pizza & Hamburgerbar

Köpmangatan 9

Pizzeria Picasso

Lasarettsvägen 38


Ännu flera mumsiga pizzor i Skellefteå

Restaurang Valentino

Kanalgatan 43