Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor
Pizzor i Lycksele

Pizzor i Lycksele

Det finns totalt 4 pizzerior i Lycksele där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Lycksele har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Lycksele kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Lycksele som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Lycksele och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Lycksele är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Lycksele

Ibbes Pizzeria

Järnvägsgatan 32A

921 31 Lycksele

Resturang & Pizzeria Laponia

Storgatan 41

921 31 Lycksele

Lorentus AB

Verkstadsvägen 13D

921 45 Lycksele

Renmarkspizzerian

Bångvägen 58

921 32 Lycksele