Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor
Pizzor i Vällingby

Pizzor i Vällingby

Det finns totalt 5 pizzerior i Vällingby där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Vällingby har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Vällingby kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Vällingby som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Vällingby och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Vällingby är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Vällingby

Pizzaguld Express KB

Silversmedsplan 14

162 56 Vällingby

Pizzeria Mirella

Ångermannagatan 153C

162 65 Vällingby

Pizza Populär

Lyckselevägen 92

162 67 Vällingby

Baronen

Kirunaplan 5

162 68 Vällingby

Pizza Express Björnboda

Björnboda Torg 5

162 44 Vällingby