Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor


Pizzor i Upplands Väsby

Pizzor i Upplands Väsby

Det finns totalt 8 pizzerior i Upplands Väsby där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Upplands Väsby har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Upplands Väsby kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Upplands Väsby som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Upplands Väsby och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Upplands Väsby är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Upplands Väsby

Eddies Pizza & Bar HB

Ryttargatan 350

Sanda Pizzeria

Sandavägen 28

Pizzeria Väsby Express

Hagvägen 6

Vallentuna Pizzeria Express

Kavallerigatan 25

Pizzeria Drop In

Optimusvägen 21


Fler pizzerior i Upplands Väsby

Pizzabutik, Lindas

Sandavägen 4

Svea Pizza Direkt

Mellangården 2

Brunnby Livs o. Pizzeria

Tunavägen 4