Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor


Pizzor i Tyresö

Pizzor i Tyresö

Det finns totalt 10 pizzerior i Tyresö där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Tyresö har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Tyresö kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Tyresö som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Tyresö och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Tyresö är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Tyresö

Pizzeria la Fleur

Vendelsövägen 64

Tyresö Kebab och Pizza

Västangränd 1A

Pizzeria Primavera

Strandtorget 7

Pizzeria & Spagetteria Hörnet

Bollmoravägen 14

Green Bull

Sunnangränd 14


Fler pizzerior i Tyresö

Alléplans Pizzerian

Kumla Allé 2

Restaurang Lilla Italien

Radiovägen 5

Pordel Pizzeria

Vintervägen 36

Pizzeria Palermo

Industrivägen 10

Pizzeria Tyresö Öringe

Strömfallsvägen 5