Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor
Pizzor i Tyresö

Pizzor i Tyresö

Det finns totalt 10 pizzerior i Tyresö där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Tyresö har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Tyresö kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Tyresö som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Tyresö och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Tyresö är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Tyresö

Pizzeria Tyresö Öringe

Strömfallsvägen 5

135 49 Tyresö

Pizzeria Primavera

Strandtorget 7

135 63 Tyresö

Pizzeria la Fleur

Vendelsövägen 64

135 53 Tyresö

Pizzeria & Spagetteria Hörnet

Bollmoravägen 14

135 40 Tyresö

Restaurang Lilla Italien

Radiovägen 5

135 48 Tyresö


Fler pizzerior i Tyresö

Green Bull

Sunnangränd 14

135 40 Tyresö

Tyresö Kebab och Pizza

Västangränd 1A

135 40 Tyresö

Alléplans Pizzerian

Kumla Allé 2

135 53 Tyresö

Pizzeria Palermo

Industrivägen 10

135 40 Tyresö

Pordel Pizzeria

Vintervägen 36

135 40 Tyresö