Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor
Pizzor i Tumba

Pizzor i Tumba

Det finns totalt 4 pizzerior i Tumba där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Tumba har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Tumba kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Tumba som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Tumba och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Tumba är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Tumba

Sibylla Tumbagrillen & Pizza

Tunabergsvägen 2

147 43 Tumba

Tumba Pizzeria HB

Skäcklingevägen 120

147 55 Tumba

Storvreten Pizza & Grill

Stupvägen 1

147 52 Tumba

Restaurang La Rosa

Tumba Torg 115

147 30 Tumba