Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor


Pizzor i Täby

Pizzor i Täby

Det finns totalt 10 pizzerior i Täby där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Täby har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Täby kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Täby som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Täby och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Täby är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Täby

Pizzeria Piccola

Holmgårdsvägen 4

Bella Notte Vedugnen Restaurang & Pizzeria

Eldarvägen 2

Restaurang & Pizzeria Madonna

Stockholmsvägen 114

Skarpäng Pizzeria

Forsvägen 3

Restaurant Pizzeria Lilla Hantverkar´n

Midgårdsvägen 1


Fler pizzerior i Täby

Pizzeria Özver AB

Näsby Allé 1

Grindtorps Pizzeria

Kometvägen 65

Palma Pizzeria

Stortorget 230

Restaurang & Pizzeria Rösjö

Ljungmyrsvägen 4

VTS Pizza Kebab Grill

Vallatorpsvägen 2