Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor
Pizzor i Norsborg

Pizzor i Norsborg

Det finns totalt 7 pizzerior i Norsborg där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Norsborg har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Norsborg kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Norsborg som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Norsborg och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Norsborg är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Norsborg

T-Seven Pizza & Grill AB

Alhagsvägen 95

145 60 Norsborg

Kapris Pizzeria Keba HB

Kryddgårdsvägen 79

145 73 Norsborg

Påmir Pizza Express

Lagfartsvägen 36

145 58 Norsborg

La Favortia

Forvägen 17

145 51 Norsborg

Eray Pizzeria HB

Albyvägen 3

145 57 Norsborg


Fler pizzerior i Norsborg

Alby Grill & Pizzeria

Albyvägen 2

145 59 Norsborg

Karavan Pizzeria

Krögarvägen 2

145 52 Norsborg