Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor
Pizzor i Norrtälje

Pizzor i Norrtälje

Det finns totalt 8 pizzerior i Norrtälje där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Norrtälje har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Norrtälje kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Norrtälje som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Norrtälje och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Norrtälje är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Norrtälje

Pizzeria Norrtälje

Narvagatan 1

761 31 Norrtälje

Pizzeria Arena

Pilgatan 6

761 32 Norrtälje

Vreta Pizzeria

Frötuna Hammarby 2

761 92 Norrtälje

Pizzeria Lilla Torget

Hantverkaregatan 4

761 30 Norrtälje

Pizzeria Kelhasan HB

Esplanaden 23A

761 44 Norrtälje


Fler pizzerior i Norrtälje

Pizzeria Vätöporten

Nysättra 1

761 76 Norrtälje

Svanberga Pizzeria

Svanberga 15

761 73 Norrtälje

Restaurang Antep

Esplanaden 5A

761 44 Norrtälje