Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor


Pizzor i Märsta

Pizzor i Märsta

Det finns totalt 5 pizzerior i Märsta där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Märsta har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Märsta kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Märsta som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Märsta och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Märsta är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Märsta

Pizzeria Kutsi

Södergatan 18

Pizzeria Prima

Tingvallavägen 11

Campino Pizzeria HB

Stationsgatan 4

Tingvalla Pizzeria

Tingvallavägen 5

Esma Pizzeria KB

Södergatan 16