Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor


Pizzor i Lidingö

Pizzor i Lidingö

Det finns totalt 11 pizzerior i Lidingö där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Lidingö har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Lidingö kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Lidingö som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Lidingö och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Lidingö är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Lidingö

Zias Pizzeria

Södra Kungsvägen 153

Fontana, Restaurant o. Pizzeria

Baggebytorget 4-6

Pizzeria Gavroche

Hersbyvägen 40

Restaurang Cleopatra

Pyrolavägen 3

Askrike Pizzeria

Askrikevägen 10


Fler pizzerior i Lidingö

Kolmårdens Pizzeria

Kolmårdsvägen 29

Deli Italia Lidingö

Vasavägen 76

Pizzeria Royal

Torsvikssvängen 11

Pizzeria Kantarellen

Högsätravägen 18

Brevik Pizzeria

Jupitervägen 64


Ännu flera mumsiga pizzor i Lidingö

Tempo Pizzeria

Rödstuguvägen 10