Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor


Pizzor i Kista

Pizzor i Kista

Det finns totalt 6 pizzerior i Kista där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Kista har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Kista kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Kista som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Kista och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Kista är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Kista

Nya Pizza Express Akalla

Sibeliusgången 50

Pizzeria Forno Romano

Kista Torg 19

Karby Grill & Pizzeria

Tavastehusgatan 0

Pizzeria Kebab Hörnan

Trondheimsgatan 3

Pizzeria Sunny

Edvard Griegsgången 18


Fler pizzerior i Kista

Restaurang & Pizzeria Torget

Sibeliusgången 28