Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor
Pizzor i Johanneshov

Pizzor i Johanneshov

Det finns totalt 9 pizzerior i Johanneshov där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Johanneshov har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Johanneshov kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Johanneshov som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Johanneshov och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Johanneshov är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Johanneshov

Marina Pizzabutik

Kärrtorpsvägen 83

121 55 Johanneshov

Hammarby Pizzabutik HB

Finn Malmgrens Plan 5

121 38 Johanneshov

Dalens Pizzeria

Fyrskeppsvägen 23

121 54 Johanneshov

Pizzeria Rhodos HB

Olaus Magnus Väg 42

121 38 Johanneshov

Hammarbys Pärla, Pizzeria

Johan Printz Väg 16

121 46 Johanneshov


Fler pizzerior i Johanneshov

Höjdens Pizzeria

Ulricehamnsvägen 32

121 39 Johanneshov

Bamses Pizzeria

Grafikvägen 1

121 43 Johanneshov

SWE Pizzaexpress

Fyrskeppsvägen 132

121 54 Johanneshov

Pizzeria Palermo

Halmstadsvägen 34

121 53 Johanneshov