Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor


Pizzor i Järfälla

Pizzor i Järfälla

Det finns totalt 12 pizzerior i Järfälla där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Järfälla har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Järfälla kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Järfälla som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Järfälla och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Järfälla är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Järfälla

Barkarby Pizzeria

Skälbyvägen 33

Pizzeria La Familia

Kvartalsvägen 1

Järfälla Pizza Express HB

Hammarvägen 35

Järfälla Pizzeria

Vasavägen 41

Mon Ami Pizzeria Restaurang

Månadsvägen 23


Fler pizzerior i Järfälla

Veddesta Restaurang & Pizzeria

Nettovägen 11

Pizzeria Lunden

Kärrvägen 40

Restaurang Åkermyntan

Viksjöplan 51

Pizza Hut

Majorsvägen 2

Cypriana

Flyginfarten 16


Ännu flera mumsiga pizzor i Järfälla

Juventus Pizzeria Grill & Godisgrottan HB

Drabantvägen 2

Skälby Pizzeria

Skälbyvägen 143