Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor
Pizzor i Huddinge

Pizzor i Huddinge

Det finns totalt 7 pizzerior i Huddinge där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Huddinge har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Huddinge kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Huddinge som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Huddinge och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Huddinge är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Huddinge

Pizzeria Il Pirata

Ågestavägen 1

141 37 Huddinge

Pizzabutiken Huddinge

Kvarnbergsplan 2

141 45 Huddinge

Restaurang & Pizzeria Casa Bianca

Röntgenvägen 9

141 52 Huddinge

Robbans Bar & Kök

Kvarnängsvägen 81

141 49 Huddinge

Coffee House by George

Alfred Nobels Allé 23

141 52 Huddinge


Fler pizzerior i Huddinge

Pickles Restaurang

Kvarnängsvägen 5

141 49 Huddinge

Pizzeria Sörskogen

Musseronvägen 1C

141 60 Huddinge