Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor
Pizzor i Hässelby

Pizzor i Hässelby

Det finns totalt 6 pizzerior i Hässelby där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Hässelby har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Hässelby kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Hässelby som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Hässelby och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Hässelby är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Hässelby

Knallen Kolgrill & Pizza HB

Blomsterkungsvägen 116

165 77 Hässelby

Pizzeria Orion

Rosbacken 21

165 71 Hässelby

Restaurang Schamiran Pizzeria

Hässelby Torg 16

165 55 Hässelby

Pizzaexpress

Enspännargatan 20

165 57 Hässelby

Åkermyntan Pizzeria

Lövkojsgränd 8

165 75 Hässelby


Fler pizzerior i Hässelby

Luffy´s Pizzeria

Sandviksvägen 111

165 70 Hässelby