Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor
Pizzor i Danderyd

Pizzor i Danderyd

Det finns totalt 5 pizzerior i Danderyd där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Danderyd har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Danderyd kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Danderyd som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Danderyd och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Danderyd är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Danderyd

Nora Torg Pizzeria

Nora Torg 5

182 34 Danderyd

CGs Pizza Enebyängen

Sunnanängsvägen 1

182 36 Danderyd

Pizzeria Danderyd

Sätraängsvägen 134

182 37 Danderyd

Pizzeria Deli Italia

Edsviksvägen 31E

182 33 Danderyd

A & G Pizzeria & Grill HB

Enebybergsvägen 12

182 36 Danderyd