Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor


Pizzor i Bandhagen

Pizzor i Bandhagen

Det finns totalt 11 pizzerior i Bandhagen där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Bandhagen har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Bandhagen kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Bandhagen som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Bandhagen och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Bandhagen är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Bandhagen

Pizzeria Pappagallo

Porlabacken 36

Anjas Vedugns Pizzeria

Björksundsslingan 21

Tosca Pizzeria

Bäverdammsgränd 54

Bandhagens Pizzeria o. Restaurang

Bandhagsplan 4

Gabys Pizzeria

Harpsundsvägen 139


Fler pizzerior i Bandhagen

Restaurang Pizzeria Trevi

Hagsätra Torg 38

Rågsveds Oasen Restaurang

Rågsvedstorget 9

Pizzabutik Hagsätra

Glanshammarsgatan 26

Akcay Pizzeria

Stövargatan 52

Pepesino Pizzeria

Önskehemsgatan 43


Ännu flera mumsiga pizzor i Bandhagen

Pizzabutik Nova

Harpsundsvägen 1