Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor
Pizzor i Årsta

Pizzor i Årsta

Det finns totalt 4 pizzerior i Årsta där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Årsta har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Årsta kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Årsta som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Årsta och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Årsta är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Årsta

Pizzeria Årsta

Ralångsvägen 8

120 50 Årsta

Årsta Pizzeria HB

Hjälmarsvägen 30

120 53 Årsta

Restaurang Trianon

Sköntorpsvägen 84

120 53 Årsta

Nelles Pizzeria

Årstavägen 39

120 52 Årsta