Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor


Pizzor i Åkersberga

Pizzor i Åkersberga

Det finns totalt 8 pizzerior i Åkersberga där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Åkersberga har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Åkersberga kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Åkersberga som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Åkersberga och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Åkersberga är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Åkersberga

Pizzeria Berga

Stationsvägen 28

Pepis Pizza

Muskötvägen 24

Pizzeria Golden West

Storängsvägen 3B

Pizzeria Roma

Storängsvägen 26

Namat Livs & Pizza

Norrgårdsvägen 1


Fler pizzerior i Åkersberga

Pizzeria Arena

Rallarvägen 8

Sara´s Pizzeria & Grill

Stationsvägen 19D

Florida Pizza och Livs

Norrgårdsvägen 69