Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor


Pizzor i Ystad

Pizzor i Ystad

Det finns totalt 9 pizzerior i Ystad där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Ystad har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Ystad kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Ystad som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Ystad och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Ystad är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Ystad

Pizzeria Parma

Böckaregatan 2

Hamngatan 14 Restaurang Pizzeria Pub

Hamngatan 14

Triangeln Pizzeria

Kristianstadsvägen 22

Pizzeria och Restaurang Svarte

Schottisgatan 13C

Restaurang Le Cardinal

Stortorget 15


Fler pizzerior i Ystad

Pizzeria Casper

Klostergatan 5A

Pizzeria Kapri

Regementsgatan 12

Sila Grill & Pizzeriai

Malmövägen 9

Hédis Pizza

Stenbocksgatan 1A