Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor


Pizzor i Trelleborg

Pizzor i Trelleborg

Det finns totalt 12 pizzerior i Trelleborg där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Trelleborg har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Trelleborg kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Trelleborg som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Trelleborg och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Trelleborg är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Trelleborg

Pizzeria Viking

Nygatan 44

Valentino Pizzeria

Strandgatan 64

Pizzeria Monaco

Västergatan 48A

Victoria Pizzeria

Algatan 68

Istanbul, Restaurang o. Pizzeria

Algatan 30


Fler pizzerior i Trelleborg

Pizzeria Roma

Börsgränd 3

Tagrid Kebab

Algatan 33

Favorit Restaurang Bar & Café

Algatan 70

Pizzeria Casa Blanca

Stortorget

Strandgatan Pizza

Strandgatan 28


Ännu flera mumsiga pizzor i Trelleborg

Huses Restaurang, Pizzeria HB

Hedvägen 125

Pizzabutik Arena

Ripagatan 13