Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor


Pizzor i Limhamn

Pizzor i Limhamn

Det finns totalt 7 pizzerior i Limhamn där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Limhamn har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Limhamn kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Limhamn som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Limhamn och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Limhamn är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Limhamn

Sahel Pizza

Rudbecksgatan 95

Belezza Pizzeria

Älggatan 19A

Limhamns Pizzeria Pub

Västanväg 63

Pizzeria Modena

Sveagatan 67

Pizzeria Capone

Hyllie Kyrkoväg 51


Fler pizzerior i Limhamn

VESPA

Linnégatan 22

Sea

Strandgatan 50