Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor
Pizzor i Landskrona

Pizzor i Landskrona

Det finns totalt 8 pizzerior i Landskrona där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Landskrona har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Landskrona kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Landskrona som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Landskrona och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Landskrona är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Landskrona

Kajo´s Pizzeria

Eriksgatan 156

261 40 Landskrona

Sandvågens Pizzeria

Midhemsvägen 5A

261 41 Landskrona

Pizzeria Rhodos

Nygatan 14

261 31 Landskrona

Mikis Pizzeria & Restaurang

Stenorsvägen 43

261 41 Landskrona

Landskrona Pizzabutik

Repslagargatan 28

261 40 Landskrona


Fler pizzerior i Landskrona

Karlslunds Pizzeria

Idrottsvägen 12

261 42 Landskrona

Mamma Teresa

Storgatan 28

261 31 Landskrona

Pizzeria Viking

Skolallén 6

261 32 Landskrona