Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor
Pizzor i Hässleholm

Pizzor i Hässleholm

Det finns totalt 8 pizzerior i Hässleholm där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Hässleholm har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Hässleholm kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Hässleholm som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Hässleholm och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Hässleholm är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Hässleholm

Pizzeria Venezia

Tredje Avenyen 7

281 48 Hässleholm

Pizzeria Torina

Västertorg 2

281 47 Hässleholm

Pizzeria Parma

Tredje Avenyen 5

281 48 Hässleholm

Casablanca

Tingshusgatan 5

281 31 Hässleholm

Pizzeria Napoli

Drottninggatan 111

281 48 Hässleholm


Fler pizzerior i Hässleholm

Pizzeria Ljungdala

Norra Kringelvägen 44

281 40 Hässleholm

Pizzeria Montenegro

Västra Kungsgatan 20

281 50 Hässleholm

Erlinas Pizza

Trebackalånggatan 104

281 42 Hässleholm