Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor
Pizzor i Båstad

Pizzor i Båstad

Det finns totalt 5 pizzerior i Båstad där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Båstad har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Båstad kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Båstad som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Båstad och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Båstad är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Båstad

Pizzeria - Restaurant Blå Kusten HB

Korrödsvägen 1

269 31 Båstad

Centrecourten Restaurang Pub Pizzeria

Köpmansgatan 70B

269 31 Båstad

Abbes Matcafé & Pizzeria

Köpmansgatan 76C

269 31 Båstad

Picasso Pizzeria

Köpmansgatan 96

269 31 Båstad

Pizzeria Capri

Backvägen 7

269 38 Båstad