Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor
Pizzor i Ängelholm

Pizzor i Ängelholm

Det finns totalt 9 pizzerior i Ängelholm där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Ängelholm har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Ängelholm kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Ängelholm som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Ängelholm och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Ängelholm är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Ängelholm

Restaurang & Pizzeria Pepelino

Storgatan 49

262 32 Ängelholm

Havsbadskjollan Havsbadens Pizza och Sånt

Klittervägen 29

262 63 Ängelholm

Pizzabox

Nybrovägen 8

262 63 Ängelholm

Pizza King

Storgatan 66

262 35 Ängelholm

Pizzeria Natalie

Vaktgatan 24A

262 31 Ängelholm


Fler pizzerior i Ängelholm

Restaurang & Pizzeria Premiär

Margretetorpsvägen 11

262 62 Ängelholm

Pizzeria Napolitana

Södra Vägen 13

262 52 Ängelholm

Pizzeria Acapulco

Skolgatan 1

262 31 Ängelholm

Renato´s Pizzeria HB

Åsbogatan 38A

262 51 Ängelholm