Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor


Pizzor i Motala

Pizzor i Motala

Det finns totalt 11 pizzerior i Motala där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Motala har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Motala kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Motala som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Motala och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Motala är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Motala

Restaurang Matverksta´n

Östermalmsgatan 96

Pizzeria Svea

Sveavägen 45

Pizzeria Catania

Kyrkogatan 8

Pizzeria Tre Lyktor KB

Vinnerstadsvägen 18F

Pizzeria Milano

Råssnäsvägen 14


Fler pizzerior i Motala

Pizzeria Michel

Ulaxgatan 36

Pizzeria Valencia

Drottninggatan 16A

Pizzeria Rimini

Storgatan 35

Brunnsviks Restaurang & Pizzeria

Medevivägen 53

Pizzeria San Gavino

Strandvägen 40


Ännu flera mumsiga pizzor i Motala

Pizza di Palermo

Östermalmsgatan 51