Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor


Pizzor i Kolmården

Pizzor i Kolmården

Det finns totalt 4 pizzerior i Kolmården där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Kolmården har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Kolmården kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Kolmården som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Kolmården och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Kolmården är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Kolmården

Krokeks Restaurang o Pizzeria

Sjöviksvägen 78

Delfinens Restaurang & Pizzeria

Sjöviksvägen 51

Sjöstugans Restaurang o. Konferens

Hamnbacken 8

Kolmården Service AB

Gjutarvägen 41