Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor


Pizzor i Piteå

Pizzor i Piteå

Det finns totalt 11 pizzerior i Piteå där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Piteå har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Piteå kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Piteå som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Piteå och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Piteå är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Piteå

Pizzeria Viking i Piteå AB

Sundsgatan 2

Pentryt Pizza- o. Kinarestaurang

Sundsgatan 29

Restaurang Golden Dragon

Storgatan 72

el Amino

Prästgårdsgatan 18

Ronjas Restaurang & Pizzeria

Storgatan 74


Fler pizzerior i Piteå

Pizzeria Hawaii

Munksundsvägen 29

Arbaillo Pizzeria

Hamngatan 52

Djupvikens Pizzeria

Abborrgatan 1B

Pizzeria Tre Kronor i Piteå

Kolmilavägen 17C

Pizzeria Valentine

Furunäsvägen 55


Ännu flera mumsiga pizzor i Piteå

Pizzeria Ängeln

Källbogatan 2