Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor


Pizzor i Luleå

Pizzor i Luleå

Det finns totalt 10 pizzerior i Luleå där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Luleå har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Luleå kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Luleå som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Luleå och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Luleå är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Luleå

Matstället Örnnästet

Kantgatan 2

Pizzakvalité/rätt pris

Storgatan 9

Pizzeria Rutvik

Köpmangatan 20J

Pepperoni Pizzeria

Residensgatan 25A

Pizzeria Miss Mac

Tunastigen 119


Fler pizzerior i Luleå

Restaurang Exotic Kinesisk & Pizzeria

Kungsgatan 14

Pizzeria Marco Polo

Mjölkuddsvägen 71

Pizzeria Teo

Rundgatan 25

Mon Ami Pizzeria & Restaurang

Hertsötorget 40

Pizzeria All Mare

Väderleden 3B