Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor
Pizzor i Kiruna

Pizzor i Kiruna

Det finns totalt 5 pizzerior i Kiruna där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Kiruna har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Kiruna kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Kiruna som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Kiruna och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Kiruna är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Kiruna

Restaurang Shop Stop

Österleden 12

981 38 Kiruna

Alfredos Pizzeria o. Grill

Meschplan 5

981 31 Kiruna

Pizzeria Midnattshörnan

Föraregatan 38B

981 39 Kiruna

Pizzeria Grill Lombolo

Österleden

981 38 Kiruna

Pizzeria Sicillia

Vänortsgatan 10

981 32 Kiruna