Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor
Pizzor i Eksjö

Pizzor i Eksjö

Det finns totalt 6 pizzerior i Eksjö där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Eksjö har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Eksjö kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Eksjö som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Eksjö och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Eksjö är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Eksjö

Pizzeria Viktoria HB

Jungfrugatan 12

575 31 Eksjö

Magic Kocko Thai

Breviksvägen 17

575 33 Eksjö

Pizzeria Via Venetto

Österlånggatan 33

575 31 Eksjö

Balkan HB, Restaurang Pizzeria

Norra Storgatan 23

575 32 Eksjö

Pizzeria Monte Carlo

Köpmangatan 16

575 31 Eksjö


Fler pizzerior i Eksjö

Pizzabutik Amigo

Västerlånggatan 49

575 32 Eksjö