Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor


Pizzor i Östersund

Pizzor i Östersund

Det finns totalt 13 pizzerior i Östersund där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Östersund har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Östersund kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Östersund som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Östersund och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Östersund är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Östersund

Kavo Pizzeria Och Restaurang

Brunflovägen 13

Pizzeria Oden

Slåttervägen 1

Restaurang Pizzeria Athena

Residensgränd 6B

Pizzeria Diana

Rådhusgatan 95

Pizzaland

Färjemansgatan 13A


Fler pizzerior i Östersund

Pizzeria Via Grande

Storgatan 30

La Bomba

Barkvägen

Pizzeria Odenskog

Hagvägen 3

Pizzeria Restaurang Princess

Semsåvägen 42

Pizzeria Spader Kung

Regementsgatan 5


Ännu flera mumsiga pizzor i Östersund

Restaurang Pizzeria Athena

Stortorget 3

Aladdin Matpalatz

Kyrkgatan 57A

Gul Pizzahouse

Rådhusgatan 97