Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor


Pizzor i Åre

Pizzor i Åre

Det finns totalt 5 pizzerior i Åre där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Åre har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Åre kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Åre som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Åre och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Åre är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Åre

Café Bubblan

Årevägen 76

Pizza Lab

Årevägen 75

Pizzeria la Mavie

Årevägen 46

Åre Bykrog

Slalomsvängen 1

Restaurang Viking

Björnänge