Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor
Pizzor i Kungsbacka

Pizzor i Kungsbacka

Det finns totalt 6 pizzerior i Kungsbacka där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Kungsbacka har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Kungsbacka kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Kungsbacka som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Kungsbacka och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Kungsbacka är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Kungsbacka

Pizzaboden

Storgatan 29

434 30 Kungsbacka

Pizzeria Cyrano

Storgatan 10

434 30 Kungsbacka

Rossi Pizzeria

Drottninggatan

434 33 Kungsbacka

Tio Pepe

Södra Torggatan 1

434 30 Kungsbacka

Pizzeria Valentin

Blomstergatan 4

434 43 Kungsbacka


Fler pizzerior i Kungsbacka

Tölö Pizzeria

Slåttervägen 1

434 40 Kungsbacka