Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor


Pizzor i Visby

Pizzor i Visby

Det finns totalt 8 pizzerior i Visby där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Visby har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Visby kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Visby som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Visby och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Visby är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Visby

Tigris Restaurang och Pizzeria

Stenkumlaväg 29

Söderports Restaurang o. Pizzeria

Södertorg 16

Byssans Take Away

Humlegårdsvägen 8

Los Panchos

Signalgatan 6A

Gråbo Kvartersrestaurang o. Pizzeria

Gråbo Torg 4


Fler pizzerior i Visby

Vibble Pizzeria HB

Vibble Toftavägen 127

Uncle Joe´s

Langs Väg 2

Taverna

Österväg 4