Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor
Pizzor i Sandviken

Pizzor i Sandviken

Det finns totalt 8 pizzerior i Sandviken där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Sandviken har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Sandviken kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Sandviken som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Sandviken och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Sandviken är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Sandviken

Zorava Pizzeria och Grill

Storgatan 27

811 34 Sandviken

Fredrik på hörnet

Mossvägen 17

811 34 Sandviken

Biztro Castello Pizzeria

Högbovägen 4

811 34 Sandviken

Pizzeria Milano

Hyttgatan 12

811 30 Sandviken

Barrsätra Pizzeria

Barrsätragatan 56

811 36 Sandviken


Fler pizzerior i Sandviken

Piccolo Mondo HB

Polhemsgatan 11

811 60 Sandviken

Pizzeria Verona i Sandviken

Storgatan 28

811 34 Sandviken

Cudi Resturang och Pizzeria

Smassens Väg 67A

811 53 Sandviken