Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor
Pizzor i Sälen

Pizzor i Sälen

Det finns totalt 5 pizzerior i Sälen där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Sälen har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Sälen kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Sälen som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Sälen och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Sälen är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Sälen

Sälens Gästgiveri AB

Prins Lars Väg 1

780 67 Sälen

Fjäll-Pizza

Fjällsåsvägen 2

780 67 Sälen

Demir Miran Pizzeria

Centrumhuset

780 67 Sälen

STÖTEN i Sälen AB

Stöten

780 67 Sälen

Tandådalens Pizzeria

Tandådalen

780 67 Sälen