Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor
Pizzor i Mora

Pizzor i Mora

Det finns totalt 5 pizzerior i Mora där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Mora har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Mora kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Mora som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Mora och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Mora är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Mora

Merals Pizzeria Tuvan

Önavägen 2

792 32 Mora

Pizzeria Pronto

Kyrkogatan 27

792 30 Mora

Pizzeria Venezia

Kyrkogatan 31A

792 30 Mora

Prima

Fridhemsplan 2D

792 30 Mora

Sjunaf Pizzeria

Älvgatan 73

792 32 Mora