Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor
Pizzor i Ludvika

Pizzor i Ludvika

Det finns totalt 7 pizzerior i Ludvika där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Ludvika har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Ludvika kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Ludvika som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Ludvika och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Ludvika är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Ludvika

Pizzeria Monte Carlo

Tingshusgatan 12

771 31 Ludvika

Solemio Pizzeria

Eriksgatan 11

771 31 Ludvika

Pizzeria Ludvika

Snöåvägen 61

771 42 Ludvika

Pizzeria Etna

Högbergsgatan 42

771 35 Ludvika

Pizzeria Fontana

Carlavägen 9

771 30 Ludvika


Fler pizzerior i Ludvika

Jerusalem Pizza Center

Ljunghällsvägen 27

771 50 Ludvika

Pizzeria Milano

Magnetbacken 3

771 34 Ludvika