Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor
Pizzor i Falun

Pizzor i Falun

Det finns totalt 10 pizzerior i Falun där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Falun har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Falun kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Falun som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Falun och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Falun är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Falun

American Takeaway i Falun

Holmgatan 16

791 71 Falun

Järlindens Gatukök & Pizzeria

Högbovägen 2

791 31 Falun

Maestro Pizzeria Kebab

Falugatan 1

791 71 Falun

Hosjö Pizzeria

Centralvägen 40

791 46 Falun

Pizzeria La Marina

Hälsinggårdsvägen 11A

791 43 Falun


Fler pizzerior i Falun

Varpan Pizzeria

Norra Järnvägsgatan 33

791 35 Falun

Galgbergets Pizzeria AB

Glimmerstigen 2

791 56 Falun

Lalesh Pizzeria

Kvarnbergsvägen 2

791 50 Falun

Slätta Pizzeria

Slättavägen

791 75 Falun

Restaurang & Pizzeria Golden

Myntgatan 29

791 62 Falun