Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor
Pizzor i Avesta

Pizzor i Avesta

Det finns totalt 7 pizzerior i Avesta där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Avesta har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Avesta kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Avesta som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Avesta och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Avesta är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Avesta

Pizzeria Torino

Torsgatan 18

774 41 Avesta

Skogsbo Pizzeria

Skogsbovägen 9

774 60 Avesta

Sa Pizzeria

Åsgårdsvägen 9

774 60 Avesta

Vega Pizzeria

Kungsgatan 16

774 30 Avesta

Roma Pizzeria

Uggelbergsvägen 2

774 60 Avesta


Fler pizzerior i Avesta

Pizzeria Torget

Markusgatan 13

774 30 Avesta

Pizzeria Tallen

Mimerstigen 1A

774 60 Avesta