Pizzor - Allt du behöver veta om Pizzor
Pizzor i Lyckeby

Pizzor i Lyckeby

Det finns totalt 4 pizzerior i Lyckeby där du kan köpa goda härliga pizzor. Många av pizzeriorna i Lyckeby har egenkomponerade pizzor som du inte kan hitta någon annan stan och dessa specialpizzor bör de definitivt prova. Om man känner någon som brukar äta pizzor i Lyckeby kan man ju alltid fråga om råd gällande vilka av pizzeriorna som är bäst och vilken pizza du ska välja. Man kan också läsa omdömen om pizzorna och pizzeriorna på på nätet.

Det finns många pizzerior i Lyckeby som erbjuder massvis med olika pizzor och därför kan det vara bra besöka flera av pizzabagarna i Lyckeby och fråga vilken pizza de rekommenderar. Innan du besöker tar en pizza på ett pizzaställe kan det dock vara bra och kolla upp priset eftersom vissa specialpizzor kan vara dubbelt så dyra som en normal pizza. Viss information om innehåll och pris på pizzorna kan du få hos pizzeriornas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en pra pizzeria som serverar läckra pizzor i Lyckeby är att välja något av pizzabagarna nedan eller söka vidare på internet:


Härliga pizzor i Lyckeby

Pasta Baren

Riksvägen 37

371 62 Lyckeby

Pizzahuset

Riksvägen 33

371 62 Lyckeby

Time out Sportsbar

Riksvägen 30

371 62 Lyckeby

Lyckeby Kvarterskrog

Köpmansgränd 15

371 62 Lyckeby